Auto-salvați Microstation, dezactivați-l

Când suntem noi folosind Microstation, facem de obicei greșeli grave, deoarece funcția Autosave (autosave) este activă. În general, în AutoCAD nu este utilizat, deși există deoarece afectează performanța mașinii.

Pericolul

Îmi amintesc când am întâlnit pentru prima oară Microstation, am deschis o hartă a conturului și am început să joc cu informația încercând să înțeleg asemănarea cu AutoCAD. Apoi, am încercat un manual de asemănări care a adus versiunea J, comenzile trim, offset, copie, muta, roti, exploda, pediat ...

Un pic dezamăgit că ușor de AutoCAD părea complex în Microstation, am închis Microstation. Ups!

Când l-am deschis din nou, a ruinat totul ... Am liniștit nebun și patru zile mai târziu îmi amintesc că directorul departamentului ne-a chemat pe toți și a vrut să ucidă pe oricine a făcut răul ... hehe, prostituate de prostituție.

Anii mai târziu, în căldura unui cappuccino bun i-am spus că am fost și râsul a gustat aproape ca cafeaua ... așa cum spune Gabriel García Márquez, perdea.

autosave microstation

Avantajul

MicroStation aduce opțiunea de salvare automată în mod implicit, și în general nu dezactivați nu afectează viteza mașinii și ne salvează timp pentru a lucra la RAM și apăsând butonul de salvare.

Dezactivați salvarea automată

Pentru a dezactiva salvarea automată, trebuie să mergeți la "spațiu de lucru / preferințe / funcționare"și aici dezactivați opțiunea"Salvați automat modificările de proiectare"

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate datele despre comentarii.